2014. augusztus 12., kedd

Vizes Kör


New Age Horror Marmalade








Vízből szépen előbukkan,
Golyó Neki meg se kottyan

Arcát lepi nedves haja
Reád néz és mondja: kaja!


Foga erős, körme éles
Pánikod épp esedékes 

Két keze torkod fogja
Jó lettél egy nekrológra





Tech info: Egy sima medencés kép, melyet több gradiációs görbe réteggel fedtem, amiken maszkokat alkalmaztam, hogy csak a területet érintsék, amit szeretnék. Tulajdonképpen ennyi. 












Granpa' last photo's






 

Nagyapa 1966-ban eltűnt (így nem érte meg Woodstock-ot).  Elment reggel kókusz kaszálni, és vitte magával a húsz évvel később gyártott fényképezőgépét, amit egy időutazótól kapott.  Másnap se ért haza. Keresték a kocsmában, a kuplerájban, az árokparton, hiába. Mikor a sógor pincéjében sem találták a hordók alatt már tudták, baj van. Eltűntnek nyilvánították. Nem sokkal később Bözske bugyija mellett megtalálták a fényképezőgépet. A babonás dédanyám szerint 666x3,14 szer kell elmondani (merthogy az Ördög vitte el, és menjen a PIcsába) Miatyánk-at, az üdvöz-légyet (angolul Wlcome Fly), Hindu nyelven, tibeti tájszólásban, mielőtt a képeket előhívnánk. A fordítás, és a mantrázás meglett volna röpke 20 év alatt, ám Kata nénit csak most engedték ki a zárt osztályról. A film első 35 képe helyett csak égett lyuk volt -ebből tudtuk, hogy Bözske meztelen mufflincája lehetett rajta, azt nem viseli el se Kodak se Agfa- azonban az utolsó kép egész jól sikerült, úgyhogy posztolom. Vigyázz, ha a képet megnézed hét nap múlva az fog történni, hogy... pillanat valaki kopog az ajtón... mindjárt jövööööö
(mielőtt valaki félreértené: A képen nem Bözske látható)






tech: hadd ne írjam le még egyszer, amit fent. A változás össz -vissz egy Alien Skin Explousre réteg, amit az eredeti fölé húzva egy 80%os fedettséggel alkalmaztam . (azt hiszem, maszkoltam is, de régen volt..)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése