2014. szeptember 6., szombat

Elhagyatott székház 4

Retro-mantika
(elhagyatott székház 4)


És még mindig van kép a rom-székházból (és még lesz is...). Jelen cikkünk annak állít emléket, hogyan surrannak be az erkölcs mezejére a világ bűnei... illetve a bigott idiótáknak. Sőt, inkább a szépmellű lányoknak. már jobb.. 




Az elhagyatott három grácia 





Tipikus CKM-celeb beállítás*, viszont a hely egész szépen összehozza vele kontrasztot. A kidobott nők poénon meg már élcelődtem..

* (mikor a három smink-haj-fény lány kapott elég piát, hogy eljátsszák azt, amivel a szombat esti bulikban is hergelik a kiéhezett kanegereket. Mivel nyilván nem modellek, beállni nem tudnak, de remélhetőleg az ál-leszbiparty beindítja annyira a fantáziát, hogy ne vedd észre, mennyire semmilyen a kép, már csak a rengeteg retus miatt is)


Eldobott nő 2.




A lány pont olyan, mint egy ideális házicica... egysíkú, és fekszik. (na jó, ez kissé hímsovinisztára sikerült..:D)






Szoc-reál műhely




Most komolyan, létezik oldszkúl műhely  falra aggatott cicis képek nélkül? Olajszag, sörszag, (kis tömény aromája), foltos fakókék (esetleg zöld) overall, harminc-ötven közötti borostás tag vakarja  a fejét "hát nem tudom, hogyan fogjuk megcsinálni"... ja, és kolbászos szendvics nylonzacskóban közvetlenül az ultra-derm mellett...









Most ássatok el, de a 90-es évek cicababáit sokkal izgalmasabbnak, élőbbnek találom a mai szexszimbólumok nagy többségénél . Persze itt is megvan rengeteg műbeállás, smink, valahogy mégsem érzem azt, hogy ugyanazt a lányt látom, csak más háttérrel.  Megérne egy misét, mitől mások, de fogalmam sincs. Sajna ekkor én még talajmenti aknaszedő magasságban voltam, szóval ez a rész kimaradt, -nem is fétisem az intim bunda, ilyen téren "modern" vagyok-,  tehát nosztalgiafaktorról sem beszélhetünk... A Samantha Fox képeket viszont hiányolom!

Elemezgetés helyett inkább elnézést kérek a vakucsillanásért. Ha bárki belefut egy akkori Sam Fox  mai klónjába, azonnal szóljon :D  (Martika még jobb lenne, de ő nem vetkőzött)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése